Hällekil Solhälla 21

Hällekil Solhälla 21

Slutpris

2 500 000 kr


Deje— Forshaga

Hällekil Solhälla 21


Slutpris
2 500 000 kr

Deje— Forshaga

Unikt villa i lantlig miljö!

Drömmer du om att bo på landet och ha skogen samt åkrar som närmaste granne? Då har du kommit helt rätt, för nu ska Hällekil Solhälla 21 komma ut på marknaden. Här möts du av ett vackert renoverat hus med tidstypiska detaljer som fungerande kakelugnar samt flera eldstäder som ger både värme och mysfaktor. Den ståtliga 20-tals villan har under åren blivit väl omhändertagen där bland annat köket renoverades 2017 i en smakfull grå kulör som är i anslutning till ett utbygge som ger dig en vacker syn över trädgården. Vidare finns sedan ett vardagsrum, ett allrum, tvättstuga och ett renoverat badrum från 2017 på entréplan. Genom en trappa upp tar du dig till villas tre sovrum samt ett badrum och goda förvaringsmöjligheter. Alla sovrum har en bra storlek och där du kan njuta av dom stora charmiga fönsterna som ger ett vackert ljusinsläpp. Via fönsterna kan du sedan blicka ut på den rymliga tomten samt över den fina skogsnaturen och åkrarna som är runt fastigheten. På tomten finns det även en jacuzzi, en vedeldad bastustuga samt en liten damm där du kan svalka dig i.

En kort stund från fastigheten finns även det idylliska Övre Ulleruds Hembygdsgård. Här bedrivs det ett mysigt glasscafé under sommarhalvåret samt att det även hålls en välkänd sommarmarknad. Precis utanför fastigheten finns även den populära Klarälvsbanan som är en bilfri asfalterade gångbana och inte långt ifrån finns även Klarälven som erbjuder både badplatser och sandstränder.

En kort bilresa från fastigheten finner ni Olsäter som är en mysig småort cirka 15 km norr om Deje. Här finns både förskola och grundskola vid Olsäterskolan, som är en mycket omtyckt skola. Det finns dessutom möjlighet för aktivitet som fotbollsplan, hockeyrink och gymnastiksal. Endast 40 min med bil till Karlstad centrum.


Boarea
196 kvm
Driftkostnad
28 443 kr/år
Tomtarea
9 873 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-01

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Hällekil Solhälla såldes av oss 2023-06-01. Se alla våra försäljningar i Deje samt även på Hällekil Solhälla.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.