Visten 107

Visten 107

Slutpris

2 100 000 kr


Deje— Forshaga

Visten 107


Slutpris
2 100 000 kr

Deje— Forshaga

Ljust fritidshus med sjötomt vid härliga Visten!

Varmt välkommen till Visten 107 och detta rymliga fritidshus!

Med en otrolig utsikt över populära sjön Visten, boende för hela familjen och även egen badplats är detta något du inte får missa! Denna fastighet erbjuder en stor terrass, trädgård med fin gräsmatta och badplats i härligt västerläge. Här kan du njuta av en trevlig middag i solnedgången med familj och vänner. Det första som möter dig i huset är en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett charmigt kök följt av ett socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor, öppen spis och vacker utsikt. Badrummet är funktionellt och trevligt med toalett, badrumsskåp, tvättmaskin, badkar, dusch och handfat. Boendet erbjuder möjlighet till hela 10 sovplatser!

Här ingår en tomt om 2843 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Denna är även friköpt hela vägen ner till stranden vilket ger dig en känsla av frihet. Husets stora, takbeklädda och trevliga altan, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

På Visten 107 bor du naturnära, lugnt och attraktivt med närhet till vackra grönområden, badsjö och fina skogspartier. Sjön Visten som är en av Sveriges renaste och fiskrikaste sjöar ligger alldeles intill huset med egen badplats. Här har du fin sandbotten och bra fiskemöjligheter! Detta hem har närhet till alla Värmlands sevärdheter och en biltur bort ligger Karlstad med diverse butiker. Denna fastighet säljs med friskrivningsklausul.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
107/2 kvm
Driftkostnad
19 709 kr/år
Tomtarea
2 843 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-17

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Visten såldes av oss 2023-10-17. Se alla våra försäljningar i Deje samt även på Visten.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.