Bryngelsrud 310

Bryngelsrud 310

Slutpris

3 300 000 kr


Edsvalla— Karlstad

Bryngelsrud 310


Slutpris
3 300 000 kr

Edsvalla— Karlstad

Villa med naturnära och barnvänligt läge!

Välkommen till denna moderna villa i nyskick med solceller som minskar driftkostnaderna! Sedan färdigställandet av detta hus år 2007 har det endast haft några ägare, och därför håller huset fortfarande mycket god kvalitet. Här bor du på en yta om 110 kvadratmeter och har tillgång till fyra rum och kök.  

Det första som möter dig i huset är en öppen hall med hatthylla och klädhängare. Längre in finns ett mysigt och lättmöblerat vardagsrum med fönster åt tre håll, härliga umgängesytor och en värmande täljstenskamin, följt av ett socialt och stilrent kök. Badrummet är stort och fräscht med toalett, badkar, kommod och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vidare finns även ett mindre rum som passar utmärkt som hemmakontor eller extra rum. En trappa upp kommer vi sedan till husets övervåning som rymmer två sovrum, en klädkammare samt ett förråd. På övervåningen finns det flera möjligheter att bygga om för att få till flera rum.
Här erbjuds en väl tilltagen tomt som passar såväl vuxna som barn med spring i benen. Tomten är 5900 kvadratmeter stor och har stora gräsytor samt många soltimmar. Det finns dessutom en mysig och delvis takbeklädd uteplats med lättmöblerade ytor och förmiddagssol. Till huset hör ett isolerat och uppvärmt dubbelgarage med goda förvaringsmöjligheter som har plats för 4 bilar, längt bak på garaget finns även en stor vedbod där all ved ingår i köpet.

På Bryngelsrud 310 bor du naturnära, ostört och barnvänligt med närhet till skola, vackra grönområden och hästgårdar. Precis vid husknuten finns flera promenadstråk genom skogen där det finns allt som skogen har att erbjuda. Vidare har du sedan Kil 10 minuter bort samt Karlstad 20 minuter som erhåller all tänkbar service.
Välkommen på visning!


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
22 244 kr/år
Tomtarea
5 900 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2021-09-08

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Bryngelsrud såldes av oss 2021-09-08. Se alla våra försäljningar i Edsvalla samt även på Bryngelsrud.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.