Knappåsen Myrkullen

Knappåsen Myrkullen

Slutpris

325 500 kr


Knappåsen— Ekshärad— Hagfors

Knappåsen Myrkullen


Slutpris
325 500 kr

Knappåsen— Ekshärad— Hagfors

Lantlig villa med närhet till skog och natur

Välkommen till denna lantligt belägna villa i Knappåsen mitt emellan Torsby och Ekshärad. Villan som är i 1 1/2 plan med hel källare, inrymmer 4 rum och kök och värms genom vedpanna, elpatron och braskamin. Från hallen , som har plats för avhängning av ytterkläder, kommer man till köket rakt fram och direkt till vänster ligger vardagsrummet som är försedd med en braskamin. på bottenplan finns även ett sovrum som nås från kök och vardagsrum samt ett toalettrum. Från hallen leder trappan upp till övervåningen som inrymmer två sovrum och en hall. Hela övervåningen har trägolv. I källarplanet finns pannrum, tvättstuga, torkrum, förråd och badrum.


Driftkostnad
7 520 kr/år
Tomtarea
2 172 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-10-24

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Knappåsen Myrkullen såldes av oss 2022-10-24. Se alla våra försäljningar i Ekshärad samt även på Knappåsen Myrkullen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.