Anna Henriksson, ansvarig mäklare i Karlstad
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Anna Henriksson

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Rud—

Karlstad
Rud— Karlstad


Förberedd försäljning

Rud— Karlstad

Rymlig 2:a med fritt läge och inglasad balkong mot fina grönytor!


Referensnummer
369 440
Boarea
67 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området

Rud

Rud ligger ca 4 km norr om Karlstads centrum. Färjestad och Rud gränsar till varandra och ligger båda mycket naturskönt med närhet till skog och mark. Rud är ett naturnära område med bra service i form av barnomsorg, skolor, gymnasium och eget centrum med bland annat livsmedelsbutik, restauranger och vårdcentral.


01
Fördelar med området
Motionsspår Cykelbanor Barnvänligt Bussar Hundvänligt Parker/Grönområden Ridning Restauranger Caféer Tryggt Sportevenemang Liv i rörelse Gym

02
Resturang/butiker

I närområdet finns det pizzerior, Färjestad Krog och Pizzeria 91an samt ett lunchställe vid Löfbergs Arena, The Locker Room. Närmaste matbutik är Pekås samt i området finns det även ett utbud av serviceinriktade företag, olika affärer som blomsterlandet och ett café, Villa Rud Café.


03
Fritid

Här finns parkleken Rudsleken för de minsta och mysiga mötesplatser för de större med parkbänkar, vackra planteringar och en sprudlande fontän. Fina möjligheter till fritid och rekreation finns genom närheten till skogen med upplysta motionsslingor och skidspår om vintern.


04
Familjeliv

Stadsdelarna Färjestad och Rud hör till Ruds skolområde, där skolorna Färjestadsskolan och Rudsskolan finns. Här finns även Nobelgymnasiet.


05
Kommunikationer

Det finns bra cykel- och promenadvägar i området och också bra bussförbindelser till Karlstad centrum och Universitetet.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Anna!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.