Haga / Karlstad

Referensnummer
436 863
Boarea
60 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Haga

Haga är ett av Karlstads mest populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra hus.

Restauranger/butiker

I Haga finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Några guldkorn som inte bör missas är Happy Kitchen, Napoli, King Creole och Mongolian Steakhouse. Ica Hagahallen är den centrala mötespunkten med ett stort sortiment av varor.

Fritid

För den som vill promenera eller motionera utomhus så finns fina promenadstråk längs med älven bara ett stenkast bort. Nära även till Gubbholmen med en 1,2 km-slinga och utegym.

Kommunikationer

Kommunikationerna är utmärkta med nya snabbusslinjen i närheten, buss nr 2 går mot Universitetet.

Karlstad CCC

Karlstad Congress Culture Centre öppnade portarna i januari 2011 och är en av nordens största och mest moderna mötesanläggningar med 18 möteslokaler, restaurang, reception och konferensservice fördelat på 18 000 kvadratmeter mötesyta. Varje år arrangeras ett 40-tal publika konserter, mässor och evenemang på Karlstad CCC. Dessutom är det mötesplats för ett stort antal kongresser, konferenser, möten och kick-offer varje år.

Fördelar

#Utegym
#Restauranger
#Hippt
#Motionsspår
#Caféer
#Liv i rörelse
#Tryggt
#Bussar

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn