Mossgatan 219 / Rud / Karlstad

Rymlig, hemtrevlig och väldisponerad etta med balkong!

Slutpris
930 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
2 671 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mossgatan såldes av oss 2020-08-20. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Mossgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rud är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Mossgatan 219 välkomnas du in i denna hemtrevliga lägenhet på 47 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. En yteffektiv bostad med stort kök, bra umgängesytor och med fräscha ytskikt.

Denna lägenhet har mycket som är värt att lyfta fram. Den praktiska och stora hallen ger ett gott första intryck av bostaden, följt av ett socialt vardagsrum och ett nyligen renoverat fräscht kök med en kombinerad kyl och frys i rostfritt stål, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. Vardagsrummet i sin tur erbjuder fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor för nära och kära.

I anslutning till vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens härliga inglasade balkong i söderläge som erbjuder lättmöblerade ytor och en härlig eftermiddagssol.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rud

Rud ligger ca 4 km norr om Karlstads centrum. Färjestad och Rud gränsar till varandra och ligger båda mycket naturskönt med närhet till skog och mark. Rud är ett naturnära område med bra service i form av barnomsorg, skolor, gymnasium och eget centrum med bland annat kyrka, livsmedelsbutiker, restauranger och vårdcentral.

Resturang/butiker

I området finns det lokala pizzerior, Färjestad Krog och Pizzeria 91an samt ett lunchställe vid Löfbergs Arena, The Lockar Room . Närmaste matbutik är Pekås samt i området finns det även ett utbud av serviceinriktade företag, olika affärer som blomsterlandet och ett café, Villa Rud Café.

Fritid

Här finns parkleken Rudsleken för de minsta och mysiga mötesplatser för de större med parkbänkar, vackra planteringar och en sprudlande fontän. Fina möjligheter till fritid och rekreation finns genom närheten till skogen med upplysta motionsslingor och skidspår om vintern.

Familjeliv

Stadsdelarna Färjestad och Rud hör till Ruds skolområde, där skolerna Färjestadskolan och Rudsskolan finns. s

Kommunikationer

Det finns bra cykel- och promenadvägar i området och också bra bussförbindelser till Karlstad centrum och universitetet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.