Olovsgatan 7a

Olovsgatan 7a

Slutpris

685 000 kr


Herrhagen— Karlstad

Olovsgatan 7a


Slutpris
685 000 kr

Herrhagen— Karlstad

Charmig etta på populära Herrhagen med låg avgift!

Denna hemtrevliga enrummare bjuder bland annat på härlig atmosfär, fräscha ytskikt samt låg avgift! En charmig och smart planerad bostad i fint skick som passar utmärkt för dig som söker ditt första boende. Den öppna och inbjudande hallen med hatthylla och inbyggda garderober ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi en praktisk och lite äldre kokvrå samt ett litet men lättmöblerat och ljust allrum med stora fönster, plats för soffa, säng samt en mindre matgrupp. Badrummet är fräscht och funktionellt där det finns toalett, badkar och handfat.

I hjärtat av Herrhagen bor du trevligt, lugnt och naturnära med närhet till bland annat matbutik, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Coop Herrhagen ligger ett stenkast från lägenheten, Centrum en cykeltur bort och Karlstad Universitet ligger inom pendlingsavstånd. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Ett utmärkt område för dig som söker ditt första boende!
Varmt välkommen på visning!


Boarea
30.2 kvm
Avgift
1 395 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3
Såld
2023-10-03

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Olovsgatan såldes av oss 2023-10-03. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Olovsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.