Petersbergsgatan 29b, 2tr / Våxnäs / Karlstad

Stilren, fräsch och välplanerad 2:a med balkong!

Slutpris
850 000 kr
Boarea
52.5 kvm
Avgift
3 485 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petersbergsgatan såldes av oss 2019-10-29. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Petersbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Våxnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

När du kliver över tröskeln och in denna tvåa möts du av en stilren och fräsch lägenhet med fina ytskikt, bra rymd och modern utrustning. Bostaden är välplanerad och har fin utsikt, harmoniska färger och härlig atmosfär. Här välkomnas vi av en öppen och inbjudande hall, och lite längre in finner vi ett modernt och snyggt kök. Vidare finns här ett rymligt och trevligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, väl tilltagna ytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Lägenheten har ett sovrum och ett helkaklat badrum.

Läget på Våxnäs kan inte bli bättre! Här finns Våxnäs centrum på bekvämt avstånd och en kort cykeltur tar dig till Idrottsanläggningar och motionsspår. Dessutom är det bara några minuter med bil till City. Busshållplats finns nära (våxnäs bytespunkt), ca 5 min gångavstånd till snabb-buss som går till universitetet. Kort sagt, i ett naturnära läge på Petersbergsgatan saknas inget! Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Våxnäs

Våxnäs är ett område i Karlstad som gränsar västerut mot villaområden Gustavsberg och Hagalund. Söderut ligger Strand och Gruvlyckan, öster om ligger Kasernhöjden. Idag finns det på området en mängd butiker och industrier. Det finns även flera idrottsanläggningar.

Resturang/butiker

På Våxnäs finns det ett flertal butiker som Rusta, Willys, Ica MAXI, blomsterlandet med flera. Det finns även ett flertalet restauranger som Oliven, Street Friends och Go’ Medda som inte borde missas.

Fritid

Här erbjuds det mycket för den som är intresserad av sport och friluftsliv. Det finns flera idrottsanläggningar, bland annat Tingvallahallarna, Tingvalla isstadion och Rackethallarna. Även fina promenadstråk finns med olika slingor som passar alla, för de som gillar träning finns sedan träningsanläggningarna KMTI och CrossFit Karlstad.

Familjeliv

På Våxnäs finns det ett flertal aktiviter för alla olika familjer. Det finns innebandy, fotboll och bandy inom när avstånd. Det finns även olika förskolor och lekparker att roa sig med.

Kommunikationer

Kommunikationerna är utmärkta med ett flertal bussar och med bra busstider, buss nr 1, 4 &11 går mot centrum men även ut mot Bergvik köpcentrum.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.