Södra Järpetan 511

Södra Järpetan 511


Södra Järpetan— Karlstad

Södra Järpetan 511



Södra Järpetan— Karlstad

Unikt hus med naturnära, högt och vackert läge!

Accepterat pris! Välkommen till denna underbara timmervilla på Södra Järpetan som är något utöver det vanliga! Villan ligger högt belägen, omgiven av fantastisk natur och med hänförande utsikt över Klarälven! De fina ytskiten bidrar i hög utsträckning till känslan av att det här är ett modernt hem där man inte har kompromissat med vare sig kvalitet eller design. Här bor du unikt och ljust på en yta om 98 kvadratmeter. Bostadens generösa takhöjd bidrar till en rymlig och luftig känsla. Det första du möts av är en inbjudande och trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett lättmöblerat vardagsrum som är öppet till nock och innehar en fin kamin, två sovrum (ett används nu som tv-rum), tvättstuga och ett stort badrum. Husets fräscha kök är stilrent och erbjuder bra förvaringsmöjligheter och har en öppen planlösning till vardagsrummet. Från köket nås ett underbart, uppvärmt och inglasat uterum som verkligen höjer kvalitén för dig som boende. Från hallen på entrévåningen löper en trappa till det övre våningsplanet där det finns ett mysigt sovloft. Besiktningsprotokoll samt energideklaration finns under dokument och länkar på vår webbsida.

Tomten är väl tilltagen och passar såväl vuxna som barn med spring i benen. Huset har en stor altan i perfekt västerläge där du kan se solnedgången över älven. På fastigheten står en byggnad innehållande dubbelcarport med utmärkta förvaringsmöjligheter i tillhörande förråd som även har en inredd lägenhet ovanpå, perfekt som kontor, tonårsrum eller gästrum. Fiber är anslutet och solpaneler installerat för att minska driftkostnaderna. Tomten är 4400 kvadratmeter stor och har välskött gräsmatta och många soltimmar. Tomten har även en härlig bastu samt grillplats. Här är det lätt att trivas och läget på Södra Järpetan är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor du med Klarälven inom gångavstånd och Tyrstugans fina löpspår en cykeltur bort. I området finns busshållplats, vackra grönområden, fina skogspartier och joggingspår. Under 10 min biltur in till City.


Boarea
98 kvm
Driftkostnad
45 200 kr/år
Tomtarea
4 400 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-11-10

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Södra Järpetan såldes av oss 2021-11-10. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Södra Järpetan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.