Vinkelgatan 3 / Kvarnberget / Karlstad

Charmig enrummare på Kvarnberget med låg avgift!

Slutpris
777 500 kr
Boarea
25.8 kvm
Avgift
1 252 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vinkelgatan såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Vinkelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna etta på omtyckta och härliga Kvarnberget! Planeringen av den här lägenheten har gjorts med säker hand – här har varje yta sitt självklara användningsområde. Här hittar du en charmig och ljus lägenhet med bra planlösning, vackert ljusinsläpp, behagliga färgval och låg avgift. Den lättmöblerade och inbjudande hallen med goda avhängningsmöjligheter ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett lite äldre och praktiskt kök och vidare finns ett ljust, socialt och lättmöblerat allrum med vackert ljusinsläpp samt plats för både soffa och säng. Badrummet är funktionellt och fräscht och har toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Som en del av föreningen Brf Lärkträdet i Karlstad är du med i en välskött och stabil förening med låga avgifter, god ekonomi och strukturerade framtidsplaner.

Lägenheten har ett utmärkt läge i hjärtat av Kvarnberget på trevliga Vinkelgatan. Här bor du alldeles i närheten av bland annat Mariebergsviken, Centralsjukhuset Karlstad och Centrum. Ett utmärkt område för dig som söker ditt första boende eller dig som är på jakt efter en övernattningslägenhet!
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kvarnberget

Kvarnberget är en stadsdel i centrala Karlstad. Norrut och västerut avgränsas stadsdelen av Klarälven, i öster av järnvägen. Centralsjukhuset i Karlstad är den dominerande arbetsplatsen i området som i övrigt till större delen består av flerbostadshus. På Kvarnberget finns det både skolor, närhet till natur samt goda kommunikationsmöjligheter till centrum.

Restaurang/butiker

Då Kvarnberget endast ligger några få kilometer från centrum finns det oändliga möjligheter för både shopping samt restaurangbesök. För att ta sig till Karlstad större Köpcentrum Bergvik är det endas en kort biltur bort.

Fritid

I närområdet finns det bland annat två fotbollsplaner en tennis bana samt en golfbana. För de som gillar promenader ligger även älven alldeles intill området med bra gång-och cykelväg. På området finnes även en fin lekpark samt mindre skogspartier.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna från Kvarnberget är ytterst bra. Flertalet bussar passerar här med möjlighet att ta dig runt till de flesta delarna av Karlstad utan någon längre väntetid. Även bra gång-och cykelväg finns intill området.

Familjeliv

I närområdet finner du möjligheter till både grund-och förskola. Området erbjuder den mysiga känslan av att bo i ett villaområde samtidigt som det endast är ett stenkast in till Karlstad centrum.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.