Sök Meny
Såld

Kristinehamn - Gisslegården / Sjöfallsvägen 45

Magiskt läge vid Vänerns strand!

Unik möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet med vidsträckt sjöutsikt och havskänsla vid Vänerns strand! Sjöfallsvägen 45 är adressen och ligger strax söder om Kristinehamn. Med bil tar det ca 50 min till Karlstad och ca 65 min till Örebro. Permanentboende eller fritidsboende-du väljer. Fastigheten har djupborrad vattenbrunn samt trekammarbrunn med infiltration. Servitut på egen hamn samt stenpir. Egen båtramp. Fina uteplatser med både morgonsol och kvällssol. Huvudbyggnaden är på ca 109 kvm fördelat på 4 rok varav 2 sovrum samt isolerat inglasat uterum med magisk utsikt över Vänern. Vidare får du mervärden i form utav bl.a gästhus med sovrum, redskapsbod samt carport. Fiber finns indraget. Stor friköpt och insynsskyddad tomt. Kontakta mäklaren för visning!

Sponsrade länkar
Kristinehamn / Gisslegården
Sjöfallsvägen 45
Slutpris: 4 000 000 kr
Boarea: 109 kvm
Tomtarea: 1 933 kvm
Rum: 4 rum (2-4 sovrum)
Såld: 2017-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Värmland / Kristinehamn / Sjöfallsvägen