Sjöfallsvägen 45 / Gisslegården / Kristinehamn

Magiskt läge vid Vänerns strand!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
109 kvm
Tomtarea
1 933 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2017-09-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Sjöfallsvägen såldes av oss 2017-09-02. Se alla våra försäljningar i Kristinehamn samt även på Sjöfallsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gisslegården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet med vidsträckt sjöutsikt och havskänsla vid Vänerns strand! Sjöfallsvägen 45 är adressen och ligger strax söder om Kristinehamn. Med bil tar det ca 50 min till Karlstad och ca 65 min till Örebro. Permanentboende eller fritidsboende-du väljer. Fastigheten har djupborrad vattenbrunn samt trekammarbrunn med infiltration. Servitut på egen hamn samt stenpir. Egen båtramp. Fina uteplatser med både morgonsol och kvällssol. Huvudbyggnaden är på ca 109 kvm fördelat på 4 rok varav 2 sovrum samt isolerat inglasat uterum med magisk utsikt över Vänern. Vidare får du mervärden i form utav bl.a gästhus med sovrum, redskapsbod samt carport. Fiber finns indraget. Stor friköpt och insynsskyddad tomt. Kontakta mäklaren för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration