Bliavägen 29

Bliavägen 29

Slutpris

595 000 kr


Blia— Munkfors

Bliavägen 29


Slutpris
595 000 kr

Blia— Munkfors

Ljust hus med centralt och vackert läge!

Detta hus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här får du ett hemtrevligt boende där den öppna spisen är en självklar mittpunkt. Framför den samlar man gärna familjen eller slår sig ner med en god bok. Bostaden präglas av ett vackert och generöst ljusinsläpp, huset skulle även må bra av lite renoveringskärlek. Det första man möts av i huset är en inbjudande och funktionell hall. Det sociala, lite äldre och trevliga köket bjuder på generösa arbetsytor, fönster mot tomten och plats för matgrupp. Vidare har vi ett charmigt och socialt vardagsrum samt två sovrum på övervåningen. En trappa ner finns huset källare som har goda förvaringsutrymmen, en gillestuga med en värmande gjutjärnskamin samt en stor tvättstuga.

Huset står på en lättskött, lummig och barnvänlig trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd och många soltimmar. Här finns också ett ett dubbelgarage med goda förvaringsmöjligheter och plats för två bilar. Denna bostad har även en trevlig och takbeklädd terrass med lättmöblerade ytor, morgonsol och plats för matgrupp samt en takbeklädd och ljus balkong på övervåningen med härlig kvällssol och plats för ett mindre bord.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Blias hjärta. Centrum ligger inom gångavstånd och forsnässkolan finns en cykeltur bort. Dessutom har man Munkfors Arena en kort bilresa från bostaden.
Varmt välkommen till Bliavägen!


Boarea/biarea
107/67 kvm
Driftkostnad
36 396 kr/år
Tomtarea
1 009 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2023-03-19

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Bliavägen såldes av oss 2023-03-19. Se alla våra försäljningar i Munkfors samt även på Bliavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.