Hedåsvägen 9

Hedåsvägen 9

Slutpris

1 330 000 kr


Ransäter— Munkfors

Hedåsvägen 9


Slutpris
1 330 000 kr

Ransäter— Munkfors

Hemtrevligt och inbjudande boende på trivsamma och idylliska Hedåsvägen!

Varmt välkommen till en villa om fyra rum och kök på Hedåsvägen 9! Här stiger du in i ett hemtrevligt och ljust hem om 132 mycket välskötta kvadratmeter med fräscha ytskikt, kamin och härlig atmosfär.  Det första vi möts av i huset är en öppen hall. Vidare finns ett rymligt och socialt vardagsrum, tre sovrum och ett fint, ljust och öppet kök med bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och plats för en matgrupp. Badrummet är stilrent och fräscht med toalett, dusch, kommod och badrumsskåp. Huset har även en stor och praktisk tvättstuga med tvättmaskin, bra förvaring och arbetsbänk. Huset står på en trevlig och rogivande trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd, välskött gräsmatta och många soltimmar. På tomten finns även en lekstuga som har indragen fiber samt el, vilket kan passa utmärkt som ett kontor. Vidare står det en vedeldadbadtunna med tillhörande uteplats och här har du utsikt över vackra åkrar samt en glimt av Klarälven.

Här i Ransäter finns det mycket att uppleva om du älskar naturen, Ransäter Hembygdsgård och Ransäters Kyrkby finns en cykeltur bort. Dessutom har man Munkfors centrum en kort bilresa från bostaden där all tänkbar service finns. Ett stenkast från fastigheten finns det sedan en vacker badplats samt trevliga promenadstråk.
Välkommen till lugnet!


Boarea/biarea
132/10 kvm
Driftkostnad
27 568 kr/år
Tomtarea
2 630 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-12

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Hedåsvägen såldes av oss 2022-03-12. Se alla våra försäljningar i Ransäter samt även på Hedåsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.