Tjärne 15

Tjärne 15

Slutpris

1 595 000 kr


Ransäter— Munkfors

Tjärne 15


Slutpris
1 595 000 kr

Ransäter— Munkfors

Upptäck ditt drömprojekt: En gård full av potential och möjligheter!

Välkommen till den perfekta lantbruksfastigheten med en drömliknande möjlighet att skapa din egen hästgård eller dylikt! Denna idylliska fastighet erbjuder en harmonisk förening av naturskönhet och praktisk funktionalitet. Med generösa grönområden, frodiga ängar och omgivande skogsmarker är detta en plats där din passion för hästar och lantliv kan blomstra. Denna gård är en plats där du kan leva i balans med naturen, minska din påverkan på miljön och njuta av en genuin livsstil. Ta chansen att skapa din egen gröna oas och låt den här gården bli starten på din självförsörjande resa! Till fastigheten hör 20,1 ha mark med både skog och åkermark.

Unika möjligheter väntar på denna fastighet med otrolig potential. Här är chansen att förvandla en äldre pärla till ditt drömhem med personlig touch. Med kreativitet och lite arbete kan du skapa något helt unikt och anpassat efter dina önskemål. Fastigheten är en oslipad diamant som väntar på att återupptäckas. Med en fantastisk belägenhet och en grundstruktur med karaktär har du en perfekt grund att bygga på. Med din vision kan du återuppliva historien och ge fastigheten ny glans. Ta steget in i renoveringsäventyret och skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. Den här fastigheten är inte bara ett projekt, det är en möjlighet att forma något helt unikt och personligt. Låt din kreativitet flöda och låt dina renoveringsdrömmar bli verklighet här!
Stig in i möjligheternas värld med denna ekonomibyggnad som väntar på att förvandlas efter dina behov. Här finns det utrymme för att skapa den perfekta kombinationen av funktion och passion. Det finns utrymme att bygga boxar till dina djur med möjlighet till lösdrift. Vedförrådet ger dig potential att samla in och lagra bränsle för att hålla dig varm under vintermånaderna, medan det rymliga utrymmet för större maskiner gör underhåll och lagring enkelt och smidigt.

Läget i Ransäter, en förtrollande pärla i Värmland erbjuder en harmonisk livsstil med närheten till Munkfors (1 mil) samt andra orter som Karlstad (5 mil). Här smälter historisk charm, naturskönhet och modern bekvämlighet samman till en enastående mix. Upptäck Ransäters unika kulturarv och traditioner, där anrika byggnader och evenemang tar dig tillbaka i tiden. Här kan du besöka Ransäter Hembygdsgård samt Erlandergården och Geijersgården, du har även Klarälven cirka 10 min promenad från bostaden. Samtidigt har du Munkfors inom räckhåll, en mysig ort med sina egna charmiga detaljer och en perfekt plats för ditt vardagsliv. Du har även Karlstad inom pendlingsavstånd, Värmlands största stad, här har du tillgång till stadens pulserande kultur, shopping och nöjen. Samtidigt kan du återvända till den lugna oasen i Ransäter, omgiven av Värmlands vackra natur.

För naturälskaren erbjuder området vid Ransäter enastående utomhusaktiviteter som vandring, fiske och utforskning av de vidsträckta skogarna och sjöarna. Oavsett om du längtar efter äventyr eller rofylld avkoppling, har Ransäter allt att erbjuda.
Enligt normal praxis rätt till jakt och fiske på egen mark. Det finns även ett befintligt arrende för älgjakt inom området Tjärne-Jonsbols älgjaktsområde.

Detta är en fastighet som bör upplevas på plats, varmt välkommen på visning!


Boarea
118 kvm
Driftkostnad
29 835 kr/år
Tomtarea
20.1086 ha
Rum
4 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
MUNKFORS TJÄRNE 1:2
Objekttyp
Gård
Såld
2023-09-29

Mäklarhuset Karlstad

Denna gård på Tjärne såldes av oss 2023-09-29. Se alla våra försäljningar i Ransäter samt även på Tjärne.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.