Prästgårdvägen 37

Prästgårdvägen 37

Slutpris

1 950 000 kr


Skoghall— Hammarö

Prästgårdvägen 37


Slutpris
1 950 000 kr

Skoghall— Hammarö

Radhus med trädgård och inglasad altan!

När du öppnar dörren till detta fina radhus behöver du inte tänka på något annat än att ställa in möblerna och börja bo. Radhusets behagliga färger och material har valts ut av en mycket stilsäker blick. Radhuset erbjuder en boyta om 70 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök och med förvaring och tvättstuga i källarplan. Här är allt nytt och modernt. I den inbjudande och öppna hallen finns klädhängare som går hand i hand med det stora, öppna och fräscha köket med påkostade material, en trevlig köksö, bänkskiva i laminat, mörka skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet lämnar inte något övrigt att önska. Vardagsrummet är rymligt och socialt som bjuder på härliga umgängesytor och plats för soffa. Utöver det finns ett harmoniskt och inbjudande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter i form av en liten walk in closet och plats för dubbelsäng och ett övriga sovrum. Badrummet är påkostat och fräscht med toalett, duschvägg, förvaringsskåp, handdukstork, spotlights, kommod och badrumsskåp. Radhuset har ett källarplan med tvättstuga och gott om förvaring i två klädkammare. Utöver det har denna lägenhet tre platser för utevistelse. Den första är en mysig uteplats på framsidan med morgonsol och plats för ett mindre bord. Den andra är en stor och inglasad altan med infravärme, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Den tredje, som du når du från altanan, är ett stort och charmigt trädäck på ca 20 kvm med sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. På baksidan finns även med lite trädgård.

Här bor du vid ett av Skoghalls bästa lägen, med centrum inom gångavstånd. Lillängshamnen ligger en kort promenad bort och Bergvik köpcentrum finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Skoghall har att erbjuda.
Vi ses på visningen!


Boarea
70 kvm
Avgift
5 019 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-02-25

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Prästgårdvägen såldes av oss 2022-02-25. Se alla våra försäljningar i Skoghall samt även på Prästgårdvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.