Vändgatan 2

Vändgatan 2

Slutpris

1 150 000 kr


Skoghall— Hammarö

Vändgatan 2


Slutpris
1 150 000 kr

Skoghall— Hammarö

Ljus, stilren och unik tvåa med balkong!

Välkommen in i en stilren lägenhet med centralt, naturnära och sjönära läge. Denna ljusa tvåa är i mycket fint skick och har bland annat hög materiell standard och fräscha ytskikt. Lägenheten består av en inbjudande och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, charmiga och sociala vardagsrummet finns fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är nyrenoverat, stilrent och underbart med påkostade material, köksö, mörkgråa skåpluckor, bänkskiva i laminat och vinkyl. Badrummet är fint och fräscht med toalett, duschvägg, kommod, badrumsskåp, förvaringsskåp och handdukstork. Det rogivande och mysiga sovrummet har ljusgråmålade väggar samt ekparkett på golvet. Här finns det rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en inglasad och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, sol hela morgonen och förmiddagen och plats för soffgrupp.

I hjärtat av Skoghall bor du centralt, naturnära och sjönära med närhet till bland annat skola, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, badsjö och butiker. Lillängshamnen ligger ett stenkast från lägenheten, Skoghall centrum en kort promenad bort och Bergvik köpcentrum ligger en biltur från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
61.5 kvm
Avgift
3 768 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-04

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Vändgatan såldes av oss 2022-03-04. Se alla våra försäljningar i Skoghall samt även på Vändgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.