Övre Lid Nystugan 1

Övre Lid Nystugan 1

Slutpris

422 500 kr


Lidsbron— Sunnemo— Hagfors

Övre Lid Nystugan 1


Slutpris
422 500 kr

Lidsbron— Sunnemo— Hagfors

Kulturbyggnad från 1830-talet

Välkommen till denna genuina kulturbyggnad med en aktningsvärd känsla tillbaks till slutet av 1830-talet, med breda trätiljor på golv och tak. Här kan man verkligen känna av historiens vingslag. Mangårdsbyggnaden inrymmer 5 rymliga rum och ett stort imponerande lantkök. Kakelugnar i varje rum. Stomme i liggtimmer. Detta är ett tillfälle för dig som älskar att restaurera en gammal kulturell byggnad. Fastigheten är högt och vackert belägen i lantlig miljö med närhet till Lidsjön för bad och fiske och med bär och svampmarker runt hörnet. Ett blivande markområde om ca 2 ha kommer att ingå, efter Lantmäteriets anvisningar och beslut. Här bor man med närhet till Lidsbron, en populär allmän badplats och endast några kilometer från Uddeholms vackra golfbana samt Hagfors flygplats med linjetrafik till Stockholm /Arlanda.


Driftkostnad
1 279 kr/år
Totalareal
20 000 kvm
Såld
2022-08-31

Mäklarhuset Hagfors

Denna fritidshus på Övre Lid Nystugan såldes av oss 2022-08-31. Se alla våra försäljningar i Sunnemo samt även på Övre Lid Nystugan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.