Storgatan 33

Storgatan 33

Slutpris

790 000 kr


Väse— Karlstad

Storgatan 33


Slutpris
790 000 kr

Väse— Karlstad

1,5 plansvilla med stor potential!

Om du har en dröm om ett hem som du kan utforma precis som du vill kommer här en chans du inte får missa. På Storgatan 33 hittar vi detta charmiga hus som rymmer 180 kvadratmeter fördelade på 1,5 plan som är i behov av renovering. Med lite färg, tapeter och lite kärlek kan detta bli en riktig pärla som du drömmer om. Här får du möjlighet att flytta in i ett ljust hem med en öppen planlösning som ger bostaden ett rymligt intryck. På nedre plan finns bostadens rymliga kök, tvättstugan, WC och det ljusa vardagsrummet, här finns det mycket som är värt att lyfta fram såsom bostadens kamin och stora fönster. Genom en trappa upp finns sedan bostadens sovrum, som kan behöva lite kärlek samt badrummet. På övervåningen finns även bostaden vackra kakelugn som ej är eldningsbar för närvarande. Här ingår en tomt om 1517 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets altan, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

I Väse ligger dessa mysiga, trivsamma och trevliga kvarter. Väse tågstation ligger snett över gatan och Karlstad ligger en enkel bussresa bort. Området bjuder även på skola, servicebutik, tågstation och fina skogspartier. Här på Storgatan 33 är det lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen till visningen!


Boarea
180 kvm
Driftkostnad
33 000 kr/år
Tomtarea
1 517 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-02

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Storgatan såldes av oss 2020-10-02. Se alla våra försäljningar i Väse samt även på Storgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.