Nolbyn 15 / Nolbyn / Lövånger / Skellefteå

Charmig äldre fastighet med lantligt läge

Slutpris
650 000 kr
Tomtarea
3 522 kvm
Såld
2020-01-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Nolbyn såldes av oss 2020-01-24. Se alla våra försäljningar i Lövånger samt även på Nolbyn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nolbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna fastighet har ett lantligt och idylliskt avskilt läge i Nolbyn, Lövånger.
Det historiskt gamla bostadshuset har delar av den äldre charmen i behåll och inrymmer stort lantligt kök, generöst tilltaget vardagsrum och fyra sovrum i varierande storlek och utförande, allt fördelat på 160 m² .
Tomten är stor och inrymmer ett kallgarage med plats för åtminstone två bilar. Generöst med parkeringsmöjligheter på fastigheten.
Utanför fastigheten finns närhet till allt från fiske, hjortronplockning till möjlighet att införliva sig i byns jaktlag. Plats för båt inom några minuters promenad där finnes grillring för trivsamma stunder efter fisketuren. Sedan är det endast 5 km till Lövånger med affär och service.
Söker man lugnet med vildhallonen runt husknuten eller bara en skön plats utanför stadens gräns men ändå pendlingsavstånd, ja då kan detta mycket väl vara stället för er.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.