Vebomark 351 / Vebomark / Lövånger / Skellefteå

Lantligt i Vebomark

Slutpris
660 000 kr
Boarea
213 kvm
Driftkostnad
38 700 kr/år
Tomtarea
8 539 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna villa på vebomark såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Lövånger samt även på vebomark

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vebomark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta hus som rymmer 213 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett hemtrevligt boende med stora ytor både inne och ute. Stor tomt på 8 539 kvm. På gården finns även en sommarböning som kan behöva lite kärlek och en stor ladugårdslänga med ett mycket fint hönshus, förrådsutrymmen, garage och en hundgård samt ett litet fristående garage. Utestall på gaveln till lagårdslängan, möjligt med lösdrift. Huset har fått flera renoveringar genom åren, nytt golv med golvvärme i kök, badrum & hall -16, nytt badrum -14, nytt kök -11, fiber indraget och luftvärmepump -14. En mycket aktiv by där man kan delta i många aktiviteter som ordnas. 15 min till fin badsjö. Möjligt att gå med i jaktlag som boende i byn.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.