Fruktstigen 11l / Norrmalm / Lycksele

Slutpris
1 100 000 kr
Referensnummer
34 999
Boarea
151 kvm
Driftkostnad
31 844 kr/år
Tomtarea
251 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-11-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Fruktstigen såldes av oss 2014-11-06. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på Fruktstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva ett fräscht och rymligt 2-plans radhus. 6 rok, varav 5 sovrum. Nyrenoverat kök -14 med ny köksinredning och nya vitvaror. Renoverade badrum -09 och -11. Vardagsrum med Keddy kakelugn som sprider härlig värme. Separat matrum i anslutning till vardagsrum. Bredband. Stort härlig altan i bra söderläge och med fin utsikt. Perfekt för den stora familjen! Låg driftskostnad. Garage i länga. Bra läge i barnvänligt område och med närhet till skola, dagis och affär.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.