Hedlunda 167

Hedlunda 167

Slutpris

1 650 000 kr


Hedlunda— Lycksele

Hedlunda 167


Slutpris
1 650 000 kr

Hedlunda— Lycksele

Fritidshus med älvsläge!

Välkommen till detta charmiga fritidshus med idylliskt strandläge vid Umeälven i Hedlunda, Lycksele. Här kan du njuta av en trevlig uteplats med gott om soltimmar och närheten till badmöjligheter.

Bostaden består av 4 rum, varav 3 sovrum, vilket ger gott om utrymme för familj och vänner. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta och garaget erbjuder ytterligare utrymme för fordon och verktyg. På tomten finns även båthus, en brygga med båtplats för de som vill utforska Umeälvens vackra vatten.

Med en yta på 69 kvadratmeter erbjuder detta fritidshus en bekväm och funktionell layout. Dessutom finns det ytterligare byggnader, såsom förråd och flera carportar vid garaget.

Läget i Hedlunda gör detta fritidshus till den perfekta platsen för avkoppling och rekreation. Kom och upptäck den vackra naturen och njut av allt detta fritidshus har att erbjuda. Missa inte chansen att äga denna pärla i Lycksele, varmt välkommen på visning!


Boarea
69 kvm
Driftkostnad
18 479 kr/år
Tomtarea
2 030 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-07-05

Mäklarhuset Lycksele

Denna fritidshus på Hedlunda såldes av oss 2024-07-05. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på Hedlunda.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.