Knaftvägen 15 / Lycksele Tätort Södermalm / Lycksele

Slutpris
1 450 000 kr
Referensnummer
120 557
Boarea/biarea
156/95 kvm
Driftkostnad
39 454 kr/år
Tomtarea
1 228 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-03-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Knaftvägen 15 såldes av oss 2014-03-31. Se alla våra försäljningar i Lycksele

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lycksele Tätort Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ta chansen och förvärva denna charmiga och välunderhållna 1 ½ plansvilla med källare. 6 rok, varav 4 sovrum. Ljust och rymligt kök. Vardagsrum med fin kakelugn som sprider härlig värme. Övervåning med en barndel och en vuxendel. I källaren finns även två inredda rum. Bastu. Fjärrvärme. Bredband. Omdränerat -06, vinden är tilläggsisolerad -06 och fasaden har tilläggsisolerad samt fått ny brädfodring på 80-talet. 3-glasfönster. Nytt plåttak -12. Altan med tak. På fastigheten finns även garage-/förråd-/carport. Nära till allt, affär, skolor, dagis, Tannens idrottsanläggning, Lasarettet, djurparken mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.