Linnévägen 10b

Linnévägen 10b


Södermalm— Lycksele

Linnévägen 10bSödermalm— Lycksele

Hemtrevlig och ljus bostadsrättslägenhet om 2 rok i attraktivt område

Välkommen in i denna lägenhet om 53 kvadratmeter! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en hemtrevlig lägenhet.

Lägenheten består av en inbjudande och öppen hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och utgång till bostadens mysiga balkong med söderläge. Köket är praktiskt och fräscht med ljusa skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är trevligt med toalett, dusch, handfat och tvättmaskin. Det stora sovrummet har tapetserade väggar, laminatgolv och inbyggda garderober.

Detta är en bra förening med god ekonomi och låg månadskostnad. I månadsavgiften ingår värme, basutbud till tv samt 3.000 kWh i hushållsström. Till bostadsrätten ingår även källarförråd, skidförråd och matkällare. 3 st tvättstugor finns i närliggande fastighet. Fin utemiljö på innergården med grillkåta, lekplats mm. Närhet till affär, förskola och skola. Välkommen!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 074 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-29

Mäklarhuset Lycksele

Denna lägenhet på Linnévägen såldes av oss 2023-11-29. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på Linnévägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad