Överselsvägen 39

Överselsvägen 39

Slutpris

750 000 kr


Knaften— Lycksele

Överselsvägen 39


Slutpris
750 000 kr

Knaften— Lycksele

Strandnära fritidshus med fantastiskt läge vid Örån

Välkommen till denna fantastiska strandtomt vid Örån i Lycksele. Här finns möjlighet att förverkliga drömmen om ett lugnt och avkopplande fritidshus, omgivet av vacker natur. Den generösa tomten sträcker sig över imponerande 11 274 kvadratmeter och erbjuder gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter.

Denna charmiga bostad erbjuder ett bekvämt boende med två rum och är utrustad med ett inglasat uterum där du kan njuta av naturen oavsett väder. Här kan du även njuta av en kopp kaffe i handen på soldäcket när solen skiner. Bostaden har genomgått en rad uppdateringar, inklusive ett nytt plåttak och bytta fönster, vilket ger en ökad känsla av trygghet och långsiktig hållbarhet. Stugan värms upp med kamin, bra placerad mitt i huset. Via solceller får man el i stugan och i köket används vitvarorna på gasol. Sommarvatten finns, enkelt avlopp för diskvatten.

Separat byggnad innehållande en härlig vedeldad bastu med mysigt relaxrum där man kan njuta av den fina utsikten mot vattnet . I denna byggnad finner du även ett skotergarage/förråd för praktiska ändamål.

Förutom dessa byggnader finns även en gäststuga där du kan välkomna vänner och familj för trevliga sammankomster. Utedass.

Detta fritidshus ligger i ett attraktivt område som erbjuder närhet till både vacker natur och bekvämligheter. Här kan du njuta av Örån med sin vackra strandlinje och ta del av olika fritidsaktiviteter som fiske, vandring, skoterkörning och skidåkning. Fina fiskevatten med ädelfisk.

Varmt välkommen att ta del av detta unika tillfälle att äga en strandtomt med fantastiskt läge vid Örån i Lycksele.


Boarea/biarea
56/16 kvm
Driftkostnad
4 340 kr/år
Tomtarea
11 274 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-06-17

Mäklarhuset Lycksele

Denna fritidshus på Överselsvägen såldes av oss 2024-06-17. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på Överselsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.