Grundläggarvägen 12 / Röbäck / Umeå

Slutpris
3 050 000 kr
Referensnummer
33 122
Boarea/biarea
117/27 kvm
Driftkostnad
26 100 kr/år
Tomtarea
1 550 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½-plan
Såld
2014-10-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Grundläggarvägen 12 såldes av oss 2014-10-10. Se alla våra försäljningar i Röbäck

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grundläggarvägen 12 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gyllene tillfälle att förvärva ett av Röbäcks charmigaste hus! Mitt i den gamla delen av byn ligger detta välbevarade 1800-talshus och det finns uppgifter om att huset stod på sin plats redan år 1860. Huset ligger på en helt ljuvlig tomt med massor av ljus och luft runtomkring och här har du alla möjligheter att skapa ditt eget drömboende. Söker du samtidig närhet till skola, dagis, affär, centrum, motionsslingor och natur är detta ett alldeles unikt tillfälle du inte bör missa. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.