Skelleftehamnsvägen 204 lgh 4 / Ursviken / Skellefteå / Nyproduktion

Eleganta och rymliga lägenheter i Lotsenhuset

Lotsen Ursviken 2020
Slutpris
1 415 000 kr
Boarea
126 kvm
Avgift
6 563 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skelleftehamnsvägen såldes av oss 2020-09-24. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Skelleftehamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ursviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu är byggnationerna igång!
Under hösten och vintern färdigställer byggföretaget Contractor femton bostadsrätter i Lotsen, trähuset i Ursviken. Inflyttning kommer ske i april 2021.
Planritningar visar på härligt öppna sällskapsytor, fina materialval, härlig utsikt och ett generöst utbud av gemensamhetsytor i byggnaden.
Missa inte chansen!

Materialbeskrivning finns bifogad i varje respektive lägenhets faktadel.

I dagsläget är flertalet lägenheter reserverade. Anledningen till detta är att dem som tidigare tecknade sig har förtur till denna.
Vi kommer inom kort att skriva kontrakt med dem, alternativt att presentera dessa som till salu.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ursviken

Ursviken, med den vackra Ursviksfjärden på ena sidan och skog, natur och bebyggelse på andra, är samhället där allt finns och där du kan leva ett lugnt och naturnära liv kombinerat med ett aktivt och fartfyllt liv. Möjligheterna och kontrasterna är många! Ursviken ligger ca en mil öster om Skellefteå och bussförbindelserna till centrum är mycket goda.

Allmänt

Vidare finns i samhället affärer, restaurang, bensinstation, bibliotek, kyrkor och Folkets hus så i Ursviken finns allt som behövs för att bo bekvämt och bra!

Fritid

Ett stort urval av aktiviteter erbjuds. Skellefteå Kanotklubb har sin hemvist i Ursviksfjärden och här kan man hyra canadensare och havskajakar. Café Sjöbönan, med dess vackra läge, är väl värt ett besök. I Ursviksfjärden finns även småbåtshamn och badplats. På Nyborg idrottsplats finns isbana med sarg, två fotbollsplaner samt Kopparhallen där det vintertid anordnas hockeycuper och sommartid utställningar och mässor. Ursviken tillhandahåller även ett gym och skidspår samt kan stoltsera med Skellefteå Karting Arena, en toppmodern anläggning med både hyrkart och egen bana för de små.

Kommunikationer

Ursviken ligger ca en mil öster om Skellefteå och bussförbindelserna till centrum är mycket goda.

Skola/förskolor

Barnomsorgen är väl utvecklad med flertalet förskolor och här finns grundskola F-9 med integrerat fritidshem samt tillgång till en ungdomsgård. Även i Yttre Ursviken finns skola F-5.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.