Bladgatan 88 / Anderstorp / Skellefteå

Två rum och kök på populära Bladgatan

Slutpris
890 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 000 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bladgatan såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Bladgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Anderstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trivsam lägenhet, två rum och kök på övre plan på populära Bladgatan, Anderstorp!
Fint disponerade 70 m² fördelat på kök, vardagsrum, sovrum, klädkammare och badrum. Garage ingår i avgiften.
Då det mesta är i originalskick föreligger renoveringsbehov, men här har du också alla möjligheter att skapa ditt drömboende!
Snabbt tillträde är möjligt!
På Bladgatan samsas unga och äldre och små och stora barnfamiljer på lugna gatan. Här bor du med direkt närhet till grundskola F-6, förskolor och med promenadavstånd till Coop stormarknad. Fina bussförbindelser in till centrum.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Anderstorp

Anderstorp, ett barnvänligt och trevligt område, ligger söder om Skellefteå centrum och är ett av stadens största bostadsområden. Det är även det området med flest lekparker och cykelvägar. Boende i radhus och lägenheter är det vanligaste men det finns även villor.

Fritid

Möjligheter till aktiviteter är finns det gott om. På Anderstorps idrottsplats finns gräsplan, tennisplan samt grusplan som spolas vintertid och i skogen finns elljusspår. Området erbjuder en mängd affärer då Stora Coop och södra Skellefteås handelsområde ligger här. Anderstorp har även en hälsocentral.

Skola och barnomsorg

På Anderstorp finns flertalet förskolor och fritidshem . Skola F-6 går man på Tuböleskolan och 7-9 på närliggande Sörböleskolan. På Anderstorp ligger även en av Skellefteås gymnasieskolor.

Kommunikationer

Här bor du med gång- och cykelavstånd till universitets- och högskoleområdet Campus och det finns bra med cykelvägar in till centrum. Även bussförbindelserna till centrum är goda. En vacker träbro för cyklister och gångare förbinder Anderstorp med Älvsbacka.

Familjeliv

På Anderstorp, som är ett av Skellefteås största bostadsområden, samsas unga och gamla och stora och små barnfamiljer.

Tips & inspiration