Sök Meny
Såld

Skellefteå / Dammgatan 28

Mysigt hus med fantastiskt läge på Brännan.

Välkommen till ett mysigt hus med fantastiska möjligheter. Två luftiga lägenheter som du enkelt kan göra om till ett stort boende. Härligt tomt i söderläge och närheten till mysiga grönområden där Klintforsån ringlar ett stenkast från huset. Brännan, ett väldigt populärt område där det är nära till grundskola, mataffär, blomsteraffär och pizzerior. Goda bussförbindelser, fina gå och cykelvägar till både älven med dess fina natur, Nordanå och centrum. Säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på någon av våra visningar.

Sponsrade länkar
Skellefteå
Dammgatan 28
Slutpris: 2 150 000 kr
Boarea: 147 kvm
Driftkostnad: 39 016 kr/år
Tomtarea: 1267 kvm
Rum: 6 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Västerbotten / Skellefteå / Dammgatan