Kågevägen 36A / Norrböle / Skellefteå

Mysig 2a på Kågevägen

Slutpris
980 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 781 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kågevägen såldes av oss 2019-08-21. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Kågevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrböle är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenheten med två rum och kök som har gott om förvaring och en fantastisk inglasad balkong i väster med utsikt över stan. Härligt grön och lummig innergård med plats för lek och avkoppling. På Kågevägen har du närhet till service, badhus, Skellefteå Kraft Arena, med mera och har endast promenadavstånd till Skellefteå centrum.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norrböle

Norrböle är ett attraktivt område med närhet till både skog, friluftsliv och Skellefteå centrum. Här bor man med andra ord med cykel- och gångavstånd till det mesta!

Allmänt

Inom området ligger bla lasarettet, restauranger, Folkets park, Skellefteå Kraft Arena och förskolor.

Fritid

Inom stadsdelen finns sportaktiviteter för alla åldrar. Eddahallen erbjuder bad, relax, gym och hallar för innebandy, bordtennis etc och här finns även Norrvalla IP som är Skellefteås huvudarena för fotboll och friidrott. Norrböle angränsar till Vitberget och dess friluftsområde där det finns motionspår och vandringsstigar i mysig skogsterräng, friluftsbad, camping, äventyrsanläggning, skidbacke, tennishall, ishockeyarena, skjutbana och bågskyttebana.

Kommunikation

Stadens centrum ligger på gångavstånd och erbjuder affärer, restauranger, kultur, lummig stadspark och en vacker älvspromenad.

Familjeliv

Norrhammarskolan med årskurs F-9 renoverades 2012 och kännetecknas av hög kvalitet och trygghet. Till skolan finns ett integrerat fritidshem.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.