Kvistgatan 98 / Anderstorp / Skellefteå

Slutpris
1 050 000 kr
Referensnummer
184 112
Boarea
102.5 kvm
Avgift
5 429 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvistgatan såldes av oss 2014-11-11. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Kvistgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Anderstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en toppenfräsch lägenhet där allt är nyrenoverat. Nytt kök med nyare vitvaror, nya enhetliga golv i alla rum och 2 badrum som båda är nyrenoverade med kakel och klinker. Inglasad altan och stort altandäck. Barnvänligt och praktiskt boende på Anderstorp med närhet till grönytor, Coop och Skellefteå centrum. Tilltalande planlösning med kök, vardagsrum, sovrum och badrum/tvättstuga på entréplan och två sovrum och badrum i mer avskild del på övre plan. Snabbt tillträde möjligt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.