Myntgatan 113 / Skellefteå

Ljus och fin 1.a på markplan

Slutpris
550 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
2 302 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1
Såld
2019-07-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Myntgatan såldes av oss 2019-07-11. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Myntgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Myntgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket ljus och fin etta, markplan. Fint kök, rymligt allrum, sovalkov och badrum (möjligt med egen tvättmaskin) Genomgående fina ytskikt och fina förvaringsutrymmen. Grön och lummig innergård i lugnt och trivsamt område. Närhet till matbutiker och service. Goda bussförbindelser till centrum. Snabbt tillträde möjligt! Andra visningstider också möjliga, vänligen kontakta Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Moröhöjden

Moröhöjden ligger ca 3,5 km nordöst om centrala Skellefteå och är ett bostadsrättsområde med ca 800 bostadsrätter.

Allmänt

På Moröhöjden bor du med närhet till naturen och det fina elljusspåret binds ihop med elljusspåret på Vitberget, Skellefteås stora friluftsområde. På Moröhöjden finns tillgång till Ica Supermarket samt en hamburgerrestaurang och till Solbacken, stadens största handelsområde, är det nära.

Fritid

I närheten ligger även Skogsvallen, en anläggning med två fullstora fotbollsplaner med naturgräs, ett fotbollstält samt en isbana med sarg.

Kommunikationer

Bussförbindelserna till centrum är goda och det finns bra med cykelvägar.

Skola/förskola

Det finns en förskola på området och närmaste grundskola ligger på Morö backe samt den nya Floraskolan som är under uppbyggnad, områden i direkt anslutning till Moröhöjden. På området finns flertalet lekplatser.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.