Orkestervägen 50 / Sjungande Dalen / Skellefteå

2.a bottenplan, Sjungande Dalen!

Slutpris
495 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 170 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Orkestervägen såldes av oss 2015-01-26. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Orkestervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjungande Dalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig tvårumslägenhet på bottenplan. Balkong (västerläge) med utsikt mot en trevlig innegård med grönytor, bänkar samt lekplats. Orkestervägen ligger härligt till, nära skog och natur, samtidigt som bostaden bara är några minuter från butiker, restauranger och service. En jämn ström med bussar går från Sjungande Dalen in mot centrum. Hockeybussen stannar också i närheten! Billigt boende där månadsavgiften på 3 170 kr inkluderar värme, vatten och kabel-tv.
Snabbt tillträde är möjligt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.