Soldatvägen 18 / Skelleftehamn / Skellefteå

Mycket fin enplansvilla i Skelleftehamn

Slutpris
2 295 000 kr
Boarea/biarea
108/51 kvm
Driftkostnad
46 160 kr/år
Tomtarea
1 046 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-24
Bostaden är såld!

Denna villa på soldatvägen såldes av oss 2020-04-24. Se alla våra försäljningar i Skelleftehamn samt även på soldatvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skelleftehamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugna gatan och med direkt närhet till förskola och med grundskola F-9, motionsspår, hälsocentral och annan service på bekvämt avstånd, finns denna enormt fina enplansvilla i Skelleftehamn.
Måste ses! Visning enligt överenskommelse!
Totalt 159 m² (108+51) mycket fint disponerade på fräscht Electrolux Sentenskök, härliga sällskapsytor med en värmande täljstenskamin, två fina badrum och fyra sovrum.
Ca 35 m² ljuvlig inglasad altan i söderläge, öppet altandäck och ett inbjudande spabad, beläget på en uppvuxen trädgårdstomt.
Inredd friggebod och mysig grillplats på gården.
Med närheten till havet och möjligheten till båtlivet trivs unga och äldre och små och stora familjer i Skelleftehamn.
Här kommer du dig snabbt ut på "snabbleden" som tar dig in till Skellefteå Centrum och busshållplats finns alldeles i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.