Axtorpsvägen 5A

Axtorpsvägen 5A

Slutpris

1 595 000 kr


Berghem— Umeå

Axtorpsvägen 5A


Slutpris
1 595 000 kr

Berghem— Umeå

Ljus och fin gavellägenhet på Berghem med tilltalande planlösning! Trea med rymliga rum vars placering gör att lägenheten upplevs stor samtidigt som de ger fin avskildhet och utrymme för olika aktiviteter. Fina ytskikt i hela lägenheten och trägolv i alla rum. Elegant infälld belysning i hall och i det välutrustade köket. Två stora sovrum och ett vardagsrum som rymmer både matgrupp och soffgrupp.
Inom promenadavstånd når du universitet och sjukhus samt natur- och kulturområdet i Stadsliden och Gammlia. Centrum ligger inom cykelavstånd och här finns goda bussförbindelser. Berghem är ett av Umeås äldre bostadsområden med caféer, matbutik, restauranger, skola, dagis mm - stadsdelen kallas också "Umeås närmsta stadsdel".
Välskött bostadsrättsförening och en låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, hushållsel, internet kabel-tv och bostadsrättstillägg.
Välkommen!


Boarea
71.3 kvm
Avgift
3 928 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-03-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.