Glädjens gränd 7 / Umedalen / Umeå

Nytt Pris 800000kr! Trevlig och välplanerad 3:a på Umedalen med stor härlig balkong

Slutpris
770 000 kr
Boarea
90,5 kvm
Avgift
6 311 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Glädjens Gränd såldes av oss 2017-09-21. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Glädjens Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Umedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nytt Pris 800 000 kr! Trevlig lägenhet med egen ingång i bottenvåning och förråd intill. Genomgående lägenhet med stora fönster som ger ljusa trivsamma ytor. Föreningen har klassiska rödmålade byggnader som ger ett mycket trivsamt och barnvänligt område med fin natur runt hörnet och IKSUS:s förnämliga SPA och träningsanläggning bara en bit bort och nya äventyrslekpareken står nu klar i närheten. Nära till fina promenadstråk i vacker natur längs älven och båthamn. Fotbollsplaner, lekparker och gropens populära pulkbacke finns nära intill och populära restaurangen Garage, snabbköp finns också. Stor härlig balkong med utgång från köket. I det stora köket rymmer ni med enkelhet ett bord för 6 personer. Maskinell utrustning till största delen utbytt oktober 2014. Internet och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Välkommen till Glädjens gränd 7.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration