Nydalavägen 16 / Umeå

Slutpris
1 710 000 kr
Referensnummer
205 671
Boarea
39.5 kvm
Avgift
1 872 kr/mån
Såld
2014-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nydalavägen såldes av oss 2014-11-07. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Nydalavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nydalavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fin enrummare på Berghem - ett av Umeås attraktivaste områden.

Lägenheten är väl renoverad med bland annat klinkergolv i hall, helkaklat badrum och nya golv i vardagsrum och kök. Lägenheten känns rymlig med ett riktigt möblerbart kök och en rejäl sovalkov. Belägen på femte våningen ger lägenheten utsikt över staden och ett gott ljusinsläpp.

Bara något hundratal meter från bostaden når du Stadslidens strövområden samtidigt som du har universitet och sjukhus på promenadavstånd. Centrum ligger inom cykelavstånd. Berghem är ett av Umeås äldre bostadsområden med caféer, matbutik, restauranger, skola, dagis mm - stadsdelen kallas också "Umeås närmsta stadsdel".

Välskött bostadsrättsförening och en låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, hushållsel, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.