Norra Sillskatan 855 / Norra Sillskatan / Ursviken / Skellefteå

Stuga med havsutsikt

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
58 kvm
Driftkostnad
9 222 kr/år
Totalareal
1 624 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-02-22
Bostaden är såld!

Denna villa på norra sillskatan såldes av oss 2020-02-22. Se alla våra försäljningar i Ursviken samt även på norra sillskatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Sillskatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig stuga i Norra Sillskatan med utsikt över havet och nära till badstrand. Vintervatten på tomten. Indraget vatten till kök och dusch. Stor sovstuga med 6 sängplatser. Nya tak på stuga och förrådsbyggnad -17. Stor öppen tomt med stora ytor för sommarlekar. Förrådsbyggnad, jordkällare, vedbod och utedass på tomten. Ca 20 min från stan och ca 10 min till Coop i Ursviken. 4G och mobiltäckning är utmärkt i området. De flesta inventarierna ingår.

Varmt välkommen påvisning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.