Skelleftehamnsvägen 156 / Ursviken / Skellefteå

Fräsch tvårummare i omtyckta Ursviken

Slutpris
650 000 kr
Boarea
64.5 kvm
Avgift
3 618 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på skelleftehamnsvägen såldes av oss 2020-05-15. Se alla våra försäljningar i Ursviken samt även på skelleftehamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ursviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fint tillfälle att förvärva en genomgående fräsch och trevlig tvårummare i omtyckta Ursviken.
Välkommen till Skelleftehamnsvägen 156!
64,5 fint disponerade m² fördelade på ljust kök, sovrum, vardagsrum och badrum.
Balkong i söderläge och här har du en härlig utsikt över Ursviksfjärden.
Här bor du med direkt närhet till matbutik och pizzeria och har fina bussförbindelser in till centrum.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ursviken

Ursviken, med den vackra Ursviksfjärden på ena sidan och skog, natur och bebyggelse på andra, är samhället där allt finns och där du kan leva ett lugnt och naturnära liv kombinerat med ett aktivt och fartfyllt liv. Möjligheterna och kontrasterna är många! Ursviken ligger ca en mil öster om Skellefteå och bussförbindelserna till centrum är mycket goda.

Allmänt

Vidare finns i samhället affärer, restaurang, bensinstation, bibliotek, kyrkor och Folkets hus så i Ursviken finns allt som behövs för att bo bekvämt och bra!

Fritid

Ett stort urval av aktiviteter erbjuds. Skellefteå Kanotklubb har sin hemvist i Ursviksfjärden och här kan man hyra canadensare och havskajakar. Café Sjöbönan, med dess vackra läge, är väl värt ett besök. I Ursviksfjärden finns även småbåtshamn och badplats. På Nyborg idrottsplats finns isbana med sarg, två fotbollsplaner samt Kopparhallen där det vintertid anordnas hockeycuper och sommartid utställningar och mässor. Ursviken tillhandahåller även ett gym och skidspår samt kan stoltsera med Skellefteå Karting Arena, en toppmodern anläggning med både hyrkart och egen bana för de små.

Kommunikationer

Ursviken ligger ca en mil öster om Skellefteå och bussförbindelserna till centrum är mycket goda.

Skola/förskolor

Barnomsorgen är väl utvecklad med flertalet förskolor och här finns grundskola F-9 med integrerat fritidshem samt tillgång till en ungdomsgård. Även i Yttre Ursviken finns skola F-5.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.