Sågsand 301 / Hemsön / Härnösand

Friköpt hörntomt på Hemsön/Sågsand!

Slutpris
229 000 kr
Driftkostnad
3 310 kr/år
Tomtarea
1 726 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
HÄRNÖSAND UTANÖ 14:18
Såld
2020-07-17
Bostaden är såld!

Denna tomt på Sågsand såldes av oss 2020-07-17. Se alla våra försäljningar i samt även på Sågsand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hemsön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hemsön/Sågsand och denna friköpta hörntomt! Tomten har ett ljust och naturnära läge där man andas lugn och fridfullhet. Läget angränsar till ett grönområde samt intill en återvändsgränd. Denna plats ger dig närhet till skog och strand med glittrande hav. Ett utmärkt tillfälle för dig som drömmer om att bygga ett eget hus från grunden och samtidigt vill äga marken huset står på.

För dig som vill bygga nytt är denna tomt en lika bra som sällsynt möjlighet. Här är chansen att bygga drömhemmet på en fridfull och ljus tomt. Med ett naturnära läge med grönområde som granne samt beläget på en hörntomt vid en återvändsgränd, får man ett lugnt läge. Här kan man bygga ett hus med en sammanlagd byggnadsarea på 70 kvm och uthus eller annan gårdsbyggnad icke om än 20 kvm. Se fullständig detaljplan och planbeskrivning under fliken "filer och länkar".

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hemsön

Välkommen till natursköna Hemsön med vackra sandstränder och mysiga promenadstråk i skogen, bland annat upp till Hemsöns högsta punkt. På Hemsön finns många fritidshus men permanentboende.

Förskola och skolor

Den närmsta förskolan och skolan finns i Älandsbro ungefär en mil bort som har en skola för barn i årskurs förskoleklass till och med årskurs sex. Här finns två förskolor, Älandsbro Förskola (kommunal) och Rönnbackens Förskola EF (fristående) samt fritidshem.

Sport och fritid

Här finns goda möjligheter och fina skogsspår för dig som uppskattar löpning eller promenad, men här finns också Hemsö Kajak som hyr ut kajaker för att kunna paddla runt Hemsön och lära känna miljöerna från havets synvinkel. Dom storsatsar nu också på att kunna hyra ut mountainbikes för att kunna ta del utav öns storslagna och välbevarade stigsystem, eller cykla vidare längs höga kusten.

Kommunikation

Till och från Hemsön tar du dig med bil, alternativt en längre cykeltur. För att komma till Hemsön krävs en kortare färjetur med regelbunda avgånger som finns dygnet runt, om än något färre turer under nattetimmarna.

Närområde

På Hemsön är naturen närområdet, sandstränder och bergstoppar. Här finns också Hemsö fästning som under sommarmånaderna bjuder på guidade turer och trevlig restaurangmiljö.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.