Källsand 106

Källsand 106


Källsand— Älandsbro— Härnösand

Källsand 106Källsand— Älandsbro— Härnösand

Fritidshus med underbart vacker havstomt

Varmt välkommen till detta underbara fritidshus med havstomt och egen brygga!

Fritidshuset har en utmärkt placering på havstomten med en stor trädgård med gott om plats för både studsmatta och andra typer av aktiviter. Gillar man att sköta om en trädgård så har man utmärkta möjligheter på den här tomten. Längst nere vid havskanten finns en brygga för båten med lång landgång då det är långgrunt och väldigt barnvänligt att bada här. På fastigheten finns borrat sommarvatten enligt servitut. Här finns även en mindre bod för både dusch och tvättmaskin.

I huset finns två sovrum, ett kök, vardagsrum med en nyinstallerad braskamin. Vid matrummet med golv till tak fönster njuter man av den spektakulära utsiken även om kylan eller regnet faller ner.
Huset har en stor och härlig altan på vattensidan, här samlas man gärna vid den inbyggda poolen eller vid matplatsen när det är dags att grilla.

Här på Källsand är det lätt att bli förälskad i utsikten och naturen!

Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information.


Boarea
40.4 kvm
Driftkostnad
5 606 kr/år
Tomtarea
1 421 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2023-03-03

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Källsand såldes av oss 2023-03-03. Se alla våra försäljningar i Älandsbro samt även på Källsand.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad