Kragom 310

Kragom 310

Slutpris

300 000 kr


Älandsbro— Härnösand

Kragom 310


Slutpris
300 000 kr

Älandsbro— Härnösand

Sommartorpsidyll med lantligt läge

Varmt välkommen till detta mysiga sommartorp i Kragom, strax norr om Älandsbro. Här kan man njuta av fågelsång och höra vindes sus i träden alltjämt medan man tittar på grannens hästar som fridfullt betar i hagen. Har man tur så kan man även se älgar, rådjur och hjortar. Boningshuset erbjuder ett entréplan med rymligt kök, vardagsrum och matrum samt duschrum och på övre plan finns två sovrum. I källaren finns tvättstugan och pannrummet med bergvärmeanläggningen. I gårdshuset finns ett enklare kök samt ett vardagsrum/sovrum. Bakom gårdshuset finns snickarboden och vedboden.

I trädgården växer gott om liljekonvaljer om våren. På sommaren kan man njuta av att plocka både vinbär och krusbär från buskarna och till hösten behöver man inte gå långt för att hitta kantareller. På tomten finns även blåbär och lingon.

Det är dags att lägga om taket då det regnat genom och orsakat en del fuktskador i väggarna på övre plan. På fasaden har färgen flagnat och fasaden är i behov av ommålning.

Anmäl dig till en mysig visning i sommartorpet redan idag!


Boarea/biarea
120/40 kvm
Driftkostnad
29 620 kr/år
Tomtarea
2 647 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-07-12

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Kragom såldes av oss 2024-07-12. Se alla våra försäljningar i Älandsbro samt även på Kragom.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.