Ester Sundin Hemström, ansvarig mäklare i Härnösand
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ester Sundin Hemström

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Framnäs—

Härnösand




Framnäs— Härnösand


Förberedd försäljning

Framnäs— Härnösand

Fastighet med 2 lägenheter


Referensnummer
582 391
Boarea/biarea
200/120 kvm

Mäklarhuset Härnösand

Kontakta Ester för mer information kring Anmäl intresse.

Ester Sundin Hemström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Framnäs  i härnösand

Framnäs

Området Framnäs ligger på fastlandet och är ett lugnt område som består till huvudsak av villabebyggelse och radhus. Framnäs ligger cirka en kilometer väster om centrala Härnösand.


01
Fördelar med området
Lätt att parkera bilen Parker/Grönområden Butiksgata/köpcentrum Motionsspår Barnvänligt Cykelbanor Gym Bowling Bussar

02
Förskola och skolor

I närheten utav Framnäs finns Parkens förskola som är en privat driven förskola. Det är gångavstånd till både Solenskolan, som är en låg- och mellanstadieskola samt till Murbergsskolan för elever i årskurs 4 till 6. Närmsta högstadieskola är Wendela Hellmanskolan och där går cirka 500 elever.


03
Sport och fritid

I närområdet finns en populär bowlinghall och vill man gå på gym så ligger STC inom promenadavstånd. Ett par kilometer bort ligger Bondsjöhöjdens IP där det finns omklädningsrum, duschar och bastu. Här finns flera fotbollsplaner och fina elljusspår. Under vintern finns det välpreparerade upplysta spår, omklädningsrum och vallabod - öppen för alla. Här anordnas även draghundstävlingar. Det finns även ett nybyggt utegym samt boulebana med bänkar och grillplats. Här finns också Björners backar som är en mycket populär pulkabacke med grillplats.
Runt Godstjärn är en alldeles ny elupplyst promenadslinga iordningställd. Här kan man sommartid ta sig runt med rullstol och på vintern är här både promenadväg kombinerat med ett skidspår. Ett tips är att stanna till vid någon av de nya grillplatserna som finns runt tjärnen och njuta av naturen.


04
Kommunikation

Du tar dig lätt till och från Framnäs med bil cykel eller till fots. På kort promenadavstånd ligger Härnösands resecentrum med möjlighet till smidig arbetspendling med tåg eller buss till Sundsvall och andra orter. Buss 503 och kvällsbuss 590 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns gång- och cykelvägar till centrum.


05
Närområde

Du har promenadavstånd till handelsområdet Ankaret där både Coop, ICA Maxi, OKQ8, Intersport, Max, KappAhl och apotek finns. Det är nära att gå eller cykla till Nattvikens småbåtshamn och Härnösands centrum, med caféer, restauranger och affärer.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ester!

Ester Sundin Hemström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.