Antjärn 220 / Antjärn / Härnösand

Charmig och unik villa i Antjärn!

Slutpris
545 000 kr
Boarea
180 kvm
Driftkostnad
26 184 kr/år
Tomtarea
1 380 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-12-10
Bostaden är såld!

Denna villa på antjärn såldes av oss 2019-12-10. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på antjärn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Antjärn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en unik och charmerande villa i Antjärn! Här möts du av ett hus med karaktär från 1929.

Huset är från början ett bönhus, vilket märks på den generösa takhöjden som ger en härlig känsla och rymd. Bostadens hjärta är allrummet som är ett pampigt och stort rum med fin anslutning till övriga rum. Fastigheten har överlag ett mycket fint ljusinsläpp, här finns oändliga möjligheter för dig med ett öppet sinne. Bostaden erbjuder tre sovrum, ett rymligt kök, ett renoverat duschrum, gästtoalett samt förråd. Senaste åren har flera större renoveringar genomförts såsom nya fönster, målat fasad, målat tak och nya ytskikt invändigt.

Här bor du med utmärkta pendlingsmöjligheter till både Härnösand och Sundsvall.

Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Antjärn

Hemtrevliga Antjärn med nära anslutning till busshållsplats med avgångar mot både Härnösand och Sundsvall - perfekt för en pendlare!

Förskola och skola

I Häggdånger ungefär sex kilometerr bort finns både förskola och byskola från förskoleklass till årskurs sex i samma byggnad, där det också finns ett fritidshem. Häggdångers byskola har ungefär fyrtio elever.

Sport och fritid

För den jaktintresserade finns i närheten en jaktklubb, det finns också många fina fiskelägen med gott om vass - perfekt för gäddfiske. Här finns också en camping med fin badstrand och mysiga stugor om man får långväga besök.

Kommunikation

Du tar dig enklast hit med bil eller buss. Buss nummer 201 trafikerar området regelbundet.

Närområde

I närheten utav Antjärn finns Antjärns camping med fin badstrand. En sväng bort ligger Häggdånger med bland annat en mysig alpackafarm.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.