Brunne 288

Brunne 288

Slutpris

455 000 kr


Brunne— Härnösand

Brunne 288


Slutpris
455 000 kr

Brunne— Härnösand

Stort fritidshus i Brunne!

Nu har du chansen att förvärva detta välbevarade och otroligt charmiga fritidshus i Brunne. Här bor du med naturen in på knuten men ändå nära till centrala Brunne som erbjuder bland annat livsmedelsaffärer och kommunikationer.

Byggnaden tros vara byggt omkring 1880-talet och nuvarande ägare har gjort ett bra jobb med att behålla den tidstypiska charmen. Några av dom större renoveringar som genomförts är renovering av alla fönster, slipning av alla trägolv och nytt plåttak.

På entréplanet erbjuds rymlig hall, fint kök med vedspis, sovrum/kontorsrum och stort vardagsrum med kakelugn. På det övre planet finns två sovrum i bra storlek med mindre sovalkover.
Tomten är stor, plan och uppvuxen med buskar och träd. Vid nedsidan av tomten har även en supermysig grillplats byggts som passar ypperligt sena sommarkvällar. Övriga byggnader som finns är förråd/vedbod och nybyggt dass.

Hoppas vi ses på visningen!


Boarea
105 kvm
Driftkostnad
7 192 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-09-13

Mäklarhuset Härnösand

Denna fritidshus på Brunne såldes av oss 2022-09-13. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Brunne.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.