Dunderkläpp 205 / Dunderkläpp / Härnösand

Ståndsmässigt boende och något utöver det vanliga!

Slutpris
2 020 000 kr
Boarea/biarea
432/104 kvm
Driftkostnad
33 934 kr/år
Tomtarea
7 475 kvm
Rum
12 rum (7 sovrum)
Såld
2017-07-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Dunderkläpp såldes av oss 2017-07-12. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Dunderkläpp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dunderkläpp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiska fastighet som är något utöver det vanlig med ett bekvämt avstånd till Härnösand. Detta är en plats där man finner ro och harmoni!

Här får du ett representativt och välskött boende med närhet till skog, natur och en vacker blåskimrande sjö. Huvudbyggnationen består av det ståtliga stora huset om 432 kvm samt 104 kvm. Huset är inte bara vackert och stilfullt, utan man har också en helt optimal planlösning med stora sociala umgängesytor. Detta hus är helt fantastiskt på alla sätt och vis och måste upplevas!

Marken kring byggnationen rymmer ett flertal trevliga uteplatser, rabatter, odlingslådor och växthus. Det finns också ett praktiskt dubbelgarage med gott om plats för allt och lite till.

Välkommen till natursköna omgivningar och underbara vyer i bästa miljön!
Ester

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration