Garvaregatan 6 A / Härnösand

Nyrenoverad tvåa på fantastiska Mellanholmen!

Slutpris
600 000 kr
Boarea
49 kvm
Avgift
2 820 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Garvaregatan såldes av oss 2020-04-27. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Garvaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Garvaregatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Garvaregatan på fantastiska Mellanholmen och denna mycket fräscha lägenhet om två rum och kök som totalrenoverats smakfullt senaste året. Helt nytt kök med skåp, stommar, luckor och bänkskiva. Köksutrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggnadsugn och mikrougn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Duschrummet är fantastisk med tidlöst kakel och klinkergolv med golvvärme. Ljust vardagsrum med utgång till balkongen samt ett sovrum. Balkongen erbjuder förmiddagssol och här kan man njuta av utsikten mot Södra Sundet.

All el är omdragen och en ny elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare är uppsatt. Lägenheten erbjuder en generös takhöjd om cirka 270 cm i hela lägenheten vilket bidrar till en luftig och rymlig känsla.

Lägenheten ligger på första våningen, endast en trappa upp, och den är på 49 kvm. Den låga månadsavgiften är på 2 820 kr.

På Mellanholmen bor du med havet, staden och alla dess bekvämligheter ett stenkast bort.

Sväng förbi på visning för att kolla på ditt nya drömboende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mellanholmen

På Mellanholmen bor du mitt i stan på en mysig liten ö med både teatern och en vacker grön park med lekställning.

Förskolor och skolor

Här bor du närhet till de allra flesta skolor i kommunen, men allra närmsta mellanstadieskolan är Solenskolan, medan den närmsta högstadieskolan är Hedda Wisingskolan. De närmsta förskolorna är Sörgårdens förskola, Solstrålens förskola och Tullportens förskola.

Sport och fritid

Härnösand erbjuder flera olika gym, simhall med tre pooler samt relaxavdelning, bowlinghall. Högslättens Motionsanläggning är kommunens största idrottsanläggning som är utrustad med bland annat utegym, fotbollsplan, idrotthallar, curlinghall och ishockeyhall. Här finns också en badstrand i närheten.

Kommunikation

Du har närhet till centrum som trafikeras av samtliga busslinjer som tar dig runt i staden. Du tar dig enkelt hit och härifrån med bil, buss, cykel eller gång.

Närområde

I närområdet ligger Härnösands vackra teater, Technichus som är perfekt för en barnfamilj med äventyrslust och kanalen som rinner längs både sidor utav Mellanholmen. Här ligger också en badstrand i Gådeåparken bara ett stenkast bort.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.