Hästviken 147

Hästviken 147


Häggdånger— Härnösand

Hästviken 147Häggdånger— Härnösand

Fritidshus med en bedårande havsutsikt!

Varmt välkomna till detta charmiga och rymliga fritidshus i Hästviken.

Här kan ni njuta av sköna sensommardagar vid havet. Plocka bär och svamp alldeles runt husknuten. Ta en cykeltur till omtyckta Barsviken med sina pubkvällar eller varför inte basta nere vid stranden efter lite kallbad. Med tre sovrum finns gott om plats för gäster. Middagarna intas med en otrolig havsutsikt oavsett om ni sitter inne eller utomhus. För de kyligare kvällarna kan ni värma er vid den öppna spisen, inne som ute!

Till fastigheten hör flera servitut som bland annat ger rätten till både båtplats och båtuppläggningsplats. Nere vid vattenlinjen finns en bastu som man kan köpa nyttjanderätt för som fastighetsägare. Fritidshuset säljs med friskrivningsklausul.

Här bor man med direkt närhet till havet och har endast 25 minuter med bil till Härnösands centrum och endast 40 minuter till Sundsvalls centrum.


Välkommen på visning.


Boarea
42 kvm
Driftkostnad
11 954 kr/år
Tomtarea
1 265 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-12-06

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Hästviken såldes av oss 2023-12-06. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Hästviken.

Boka värdering
Johan Tusa (f.d. Sjögren)
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad