Sök Meny
Såld

Härnösand - Rotudden / Skarpskyttegatan 6

Rymlig tvåfamiljsvilla på Rotudden

Rymlig villa som idag rymmer två lägenheter, en på entréplan och en på övre plan. Båda lägenheterna är på fyra rum och kök vardera. Vill man istället ha en rymlig enfamiljsvilla så går det enkelt att disponera om huset. Huset är nymålat och fjärrvärme är indraget. Villan är byggd i början av 1900-talet och mycket av den gamla charmen finns bevarad såsom inbyggda köksskåp, fem kakelugnar (dock ej i bruk) och mycket generös takhöjd. Skyddad trädgård på baksidan där också en garage- och förrådsbyggnad finns. I den uppvuxna trädgården finns ett trädäck med grillplats.

Sponsrade länkar
Härnösand / Rotudden
Skarpskyttegatan 6
Slutpris: 1 005 000 kr
Boarea: 200 kvm
Driftkostnad: 43 187 kr/år
Tomtarea: 1108,7 kvm
Rum: 9 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2016-11-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västernorrland / Härnösand / Skarpskyttegatan
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!